top of page

Manifest en contra dels actes de l'1 d'octubre

Des del Casal Sta. Maria del Jaire creiem oportú escriure unes petites línies explicant el nostre profund desacord amb la intervenció dels cossos de seguretat de l'Estat Espanyol abans d'ahir dia 1 d'octubre durant la realització del referèndum convocat per la Generalitat i recolzat àmpliament per la ciutadania.

El nostre ideari es manifesta molt clarament al respecte i diu que l'educació que oferim és basada en els valors democràtics i en el diàleg. No pretenem posicionar-nos en el Sí o el No, tampoc pretenem posicionar-nos en si el referèndum és legal o legítim, creiem precisament que la pluralitat d'opinions enriqueixen la convivència. Ara bé, no podem tolerar de cap manera que la violència institucionalitzada agredeixi de la manera que ho va fer a gent pacífica. Així doncs, condemnem enèrgicament l'actuació de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i la qualifiquem d'injusta i perversa.

Des d'aquí convidar-vos a tots i totes a que no deixem que els murs de la por, la desconfiança i la crispació ens separin. Que l'amor, el diàleg i l'esperança siguin sempre el nostre motor.

L'equip de monitors i monitores, 3 d'octubre de 2017

Publicacions recents
Arxiu
bottom of page