top of page

Bases Concurs de Música

1. Els grups musicals que vulguin participar al 1r Concurs de Grups Musicals de La Torreta hauran de presentar la seva candidatura mitjançant el correu electrònic a casaljaire@gmail.com amb les següents dades:

- Nom del grup - Breu presentació del grup - Correu electrònic i telèfon de contacte - Enllaç a cançó i/o video (o adjunt al e-mail) - Web o xarxa social (opcional) - Fitxa tècnica (indicant el material que necessiten)


2. Els grups es podran inscriure del 8 al 15 d'abril.


3. A tots els grups inscrits se’ls hi notificarà que la seva inscripció ha estat rebuda mitjançant el correu electrònic que hagin facilitat.


4. En cas que el nombre de grups sigui excessiu pel temps de concert la comissió organitzadora triarà quins grups són els admesos mitjançant criteris d’estil.


5. A tots els grups admesos se’ls hi notificarà la seva participació en data 17 d’abril així com el temps de directe del qual disposaran (el mínim serà mitja hora).


6. El dia del concert és dissabte 28 d’abril de 22h a 3h i les proves de so seran la mateixa tarda.


7. El jurat que escollirà el grup guanyador estarà composat per tres membres provinents del món musical, un membre de la comissió organitzadora i el vot del públic.


8. Per a poder votar com a públic cal confirmar el nom del votant amb algun carnet (DNI, conduir, biblioteca, Universitat...).


9. Cada persona només podrà votar una vegada.

10. Tots els grups que participin del concert tindran beguda i sopar gratuïts.


11. El grup guanyador tocarà a la Festa Major de La Torreta el dijous 12 o el divendres 13 de juliol segons el que la comissió de festes consideri.


12. El veredicte del concurs, que haurà de ser avalat i auditat per l’Ajuntament de La Roca del Vallès, s’anunciarà després del concert i es publicarà a la pàgina web i les xarxes socials del Casal Sta. Maria del Jaire i l’Ajuntament de La Roca del Vallès durant el transcurs de la setmana següent al concert.


13. La comissió organitzadora proveirà als grups participants tot l’equip tècnic necessari pel desenvolupament de la seva actuació, sempre i quan sigui possible dins els recursos de l’Ajuntament.


14. La comissió organitzadora inclourà el grup guanyador al programa de la Festa Major de La Torreta, que té lloc del 12 al 15 de juliol.


15. Al grup ha d'haver-hi com a mínim un component que sigui major d’edat.


16. El jurat es reserva el dret a declarar desert el concurs, així com de resoldre qualsevol imprevist no contemplat en aquestes bases de forma inapel·lable.


17. Per a més informació: casaljaire@gmail.com


Podeu descarregar les bases en arxiu PDF aquí.


Publicacions recents
Arxiu
bottom of page